Kaiteriteri
Door: Miranda
Blijf op de hoogte en volg Wieger-Albert, Edwin, Miranda
16 Februari 2013 | Nieuw Zeeland, Kaiteriteri
Vanmorgen zijn we naar het bovenste deel van het zuider eiland vertrokken. Onderweg een paar keer gestopt o.a. bij de langste hangbrug van NZ over een river. Daar moesten we natuurlijk over.
We zagen onderweg richting deze kust, veel wijngaarden. Uit dit gebied komt veel NZ wijn. Ook al de nodige van geproeft deze vakantie, veel goede witte wijn gedronken.
Begin van de middag kwamen we aan bij Kaiteriteri, dit is een kustplaatsje aan het strand. Het vakantiepark staat ook direct aan zee, vanmiddag lekker naar het strand geweest, en gezwommen. Hier is het weer eens geel zand. Aan de westkust veel stenen en keien op het strand
Het is hier gezellig druk. Hier blijven we 2 nachten. We zitten hier dicht bij het Abel Tasman natuurpark, daar willen een we ook nog heen. We zitten nu om 20.30 u nog lekker buiten, prima temperatuur hier. Het leven bevalt ons hier prima:) goed weekend allemaal en lieve groetjes, van ons 3 en
16 Februari 2013 - 09:00
Maarten:
Hallo beste Mewa,s Wat een leventje hebben jullie daar toch zon zee strand bergen prachtige uitzichten het kan niet op!! Maar geniet van elke dag dat je daar nog ben dan doen wij het wel met de verhalen op de IPad Grt. Gre en Maarten.
16 Februari 2013 - 09:40
Paula De Haan:
Hoi Miranda,
leuk om iedere dag even mee te mogen reizen in jullie avontuur. Wij volgen jullie met veel genoegen. Heel veel plezier want dit lijkt 'n unieke ervaring in jullie leven. Prachtig,
groeten,
Paula -
16 Februari 2013 - 20:05
Oma En Opa. :
Lieve alle drie, wij volgen jullie reisverhalen met veel aandacht. Jullie zien veel van de wereld en wij zijn blij dat jullie je zo vermaken, lekker genieten van het mooie weer en de natuur. Hier is alles prima goed gezond,dikke kus van ons en een dikke knuffel voor wa, veel liefs van oma en opa. -
16 Februari 2013 - 21:42
Martha En Jan:
Bedankt voor jullie bericht. Het begint eigenlijk een beetje afgezaagd te worden. Steeds mooi weer en lange dagen. Nou we gunnen het jullie best.
Het is hier ook nog steeds hetzelfde (koud, wind, sneeuw en regen) o ja we hebben er nu ook mist bij gekregen. Dus veel ingrediënten om niet vrolijk van te worden; voor jullie misschien het overwegen waard om wat langer daar te blijven.
Blijf gezond. Veel plezier nog en tot het volgende bericht.
Vr.gr. Martha en Jan. -
17 Februari 2013 - 12:08
Jolanda Dekker:
Hallo globetrotters!
Wat leuk om mee te kunnen genieten van jullie avonturen! Wat een prachtige ervaringen doen jullie op! Op dit moment is mijn vriendin ook op het Zuidereiland. ze reist ook met een bed op wielen...dus iets kleiner formaat als jullie camper...
Nou geniet van alles, ik ben echt heel jaloers! Groetjes en een dikke kus voor WA!
Jolanda Dekker